Live online events

June 2024

Wednesday, 5 June 2024

09:30 AM BST - 12:00 PM BST (2 hours, 30 minutes)

  • Free

Wed 5 Jun 2024

09:30 AM BST - 12:00 PM BST (2 hours, 30 minutes)

This session is for year 2 teachers to share their writing assessments and evidence that supports the end of KS1 judgements. The session will be supported by experienced moderators.

More Information

Wednesday, 5 June 2024

01:00 PM BST - 03:00 PM BST (2 hours)

  • Free

Wed 5 Jun 2024

01:00 PM BST - 03:00 PM BST (2 hours)

This session is for year 2 teachers to share their reading assessments and evidence that supports the end of KS1 judgements. The session will be supported by experienced moderators.

More Information

Friday, 7 June 2024

09:15 AM BST - 04:00 PM BST (1 day)

  • £80.00 excl.

Fri 7 Jun 2024

09:15 AM BST - 04:00 PM BST (1 day)

The Primary Science and D&T Subject Leader Network will support subject leaders to develop in their role through subject-specific training, regular updates, and opportunities to share best practice.

More Information

Monday, 10 June 2024

09:00 AM BST - 03:30 PM BST (1 day)

Presented by
Rebecca Mawson
  • £100.00 excl.

Mon 10 Jun 2024

09:00 AM BST - 03:30 PM BST (1 day)

Managing Anxiety and Supporting Emotional Regulation delivered on behalf of the Autism Education Trust.

More Information

Monday, 10 June 2024

01:00 PM BST - 03:30 PM BST (2 hours, 30 minutes)

  • Free

Mon 10 Jun 2024

01:00 PM BST - 03:30 PM BST (2 hours, 30 minutes)

This workshop will provide practitioners knowledge on having a shared understanding of the early learning goals descriptors, making accurate judgements relating to the EYFS profile ‘emerging’ and ‘expected’ levels of attainment, building a professional dialogue relating to children’s learning and development, particularly for children on the ‘cusp’ of meeting an ELG.

More Information

Tuesday, 11 June 2024

01:30 PM BST - 03:30 PM BST (2 hours)

  • £80.00 excl.

Tue 11 Jun 2024

01:30 PM BST - 03:30 PM BST (2 hours)

This course will not only be an opportunity to network with maths subject leaders from across the borough but it will also deliver high quality CPD based on the latest research.

More Information

Tuesday, 11 June 2024

04:00 PM BST - 06:00 PM BST (2 hours)

  • Online
  • Free

Tue 11 Jun 2024

04:00 PM BST - 06:00 PM BST (2 hours)

This secondary religious education network meeting offers the opportunity to share updates, receive subject support, and share best practice.

More Information
Data%20Services%20Image.png

12

Jun

Integris Admin – Staff Area

Online

Wednesday, 12 June 2024

10:30 AM BST - 11:15 AM BST (45 minutes)

  • Online
  • £50.00 excl.

Wed 12 Jun 2024

10:30 AM BST - 11:15 AM BST (45 minutes)

A workshop to help schools better understand the staff area in Integris.

More Information

Wednesday, 12 June 2024

01:30 PM BST - 03:30 PM BST (2 hours)

  • Free

Wed 12 Jun 2024

01:30 PM BST - 03:30 PM BST (2 hours)

This session is for year 2 teachers to share their maths assessments and evidence that supports the end of KS1 judgements. The session will be supported by experienced moderators.

More Information

Thursday, 13 June 2024

02:00 PM BST - 04:00 PM BST (2 hours)

  • Free

Thu 13 Jun 2024

02:00 PM BST - 04:00 PM BST (2 hours)

This meeting is aimed at Science Leads and forms part of our twice annual meetings. A chance to share examples of good practice and make connections with colleagues.

More Information

Friday, 14 June 2024

09:00 AM BST - 02:00 PM BST (5 hours)

  • Free

Fri 14 Jun 2024

09:00 AM BST - 02:00 PM BST (5 hours)

The network meeting for RSJ facilitators to share practice and develop our work on race and social justice.

More Information

Monday, 17 June 2024

03:30 PM BST - 05:00 PM BST (1 hour, 30 minutes)

  • £65.00 excl.

Mon 17 Jun 2024

03:30 PM BST - 05:00 PM BST (1 hour, 30 minutes)

Free for schools subscribed to our CPD package. This course covers essential aspects to create a supportive educational environment. Participants will delve into defining nurturing approaches, looking 6 principles of Nurture and understanding their positive impact on academic and emotional well-being.

More Information

Monday, 17 June 2024

05:30 PM BST - 06:30 PM BST (1 hour)

  • Online
  • £50.00 excl.

Mon 17 Jun 2024

05:30 PM BST - 06:30 PM BST (1 hour)

This webinar will explore this vital aspect of safeguarding, the threats that growing up in an online world pose to children in schools and how governance should be seeking assurance from schools that appropriate measures are in place to protect children and young people, and that they are being effectively taught to recognise the risks as well as the benefits of online life.

More Information

Tuesday, 18 June 2024

01:30 PM BST - 04:00 PM BST (2 hours, 30 minutes)

  • Free

Tue 18 Jun 2024

01:30 PM BST - 04:00 PM BST (2 hours, 30 minutes)

This primary religious education network meeting offers the opportunity to share updates, receive subject support, and share best practice.

More Information

Thursday, 20 June 2024

10:00 AM BST - 12:00 PM BST (2 hours)

  • £65.00 excl.

Thu 20 Jun 2024

10:00 AM BST - 12:00 PM BST (2 hours)

Termly meeting for primary computing technicians.

More Information

Thursday, 20 June 2024

03:30 PM BST - 05:00 PM BST (1 hour, 30 minutes)

  • £65.00 excl.

Thu 20 Jun 2024

03:30 PM BST - 05:00 PM BST (1 hour, 30 minutes)

This network is a professional learning community for SENCOs and Inclusion leads. The aim of this community is to provide a forum for learning and reflection that supports the development of inclusive practice within your school settings.

More Information

Tuesday, 25 June 2024

09:00 AM BST - 04:00 PM BST (1 day)

  • CU London
Presented by
Rebecca Mawson
  • £100.00 excl.

Tue 25 Jun 2024

09:00 AM BST - 04:00 PM BST (1 day)

Free for schools subscribed to our CPD package. A full day session covering AET's training sessions: Making Sense of Autism, Good Autism Practice, and Progression Materials

More Information

Tuesday, 25 June 2024

01:00 PM BST - 03:30 PM BST (2 hours, 30 minutes)

  • Free

Tue 25 Jun 2024

01:00 PM BST - 03:30 PM BST (2 hours, 30 minutes)

Free to schools based in LBBD. This meeting will provide practitioners with an opportunity to update their knowledge on new EYFS developments, share good practice, and network with other EYFS coordinators.

More Information

Tuesday, 25 June 2024

01:00 PM BST - 04:00 PM BST (3 hours)

  • Free

Tue 25 Jun 2024

01:00 PM BST - 04:00 PM BST (3 hours)

Our Heads of English Summer Conference will look at the latest developments for leaders of English and allow us to share best practices.

More Information

Wednesday, 26 June 2024

09:00 AM BST - 04:00 PM BST (1 day)

  • CU London
Presented by
Rebecca Mawson
  • £100.00 excl.

Wed 26 Jun 2024

09:00 AM BST - 04:00 PM BST (1 day)

A full day session covering AET's training sessions: Making Sense of Autism, Good Autism Practice, and Progression Materials

More Information
Loading...